Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Απίστευτες σκηνές στην Αγγλία: Βενγκέρ και Μουρίνιο πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο γήπεδο


benger-murinio
Πρωτόγνωρες στιγμές έζησαν τα αγγλικά γήπεδα, όπου όλοι έχουν συνηθίσει τις τελευταίες δεκαετίες να μην συμβαίνει το παραμικρό εκτός των κανόνων, όταν οι προπονητές της Αρσεναλ και της Τσέλσι πιάστηκαν στα χέρια.

Ο λόγος για τους Αρσέν Βενγκέρ και Ζοζέ Μουρίνιο οι οποίοι είχαν έντονη αψιμαχία κατά τη διάρκεια του ματς Τσέλσι-Αρσεναλ για την Premier League.
Αιτία για τον... τσαμπουκά ήταν ένα δολοφονικό τάκλιν του αμυντικού της Τσέλσι Γκάρι Κέιχιλ στον άσο της Αρσεναλ Αλέξις Σάντσες. Το μαρκάρισμα ήταν τόσο δυνατό που έβγαλε από τα ρούχα τον το συνήθως ήρεμο και συγκρατημένο Αλσατό τεχνικό, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα στους διαιτητές.
Ο πάντα προκλητικός Ζοζέ Μουρίνιο, ωστόσο, έριξε λάδι στη φωτιά καθώς ζήτησε από τον 4ο διαιτητή να επαναφέρει στην τάξη τον Βενγκέρ. Αυτό ήταν που εκνεύρισε ακόμη περισσότερο τον προπονητή της Αρσεναλ ο οποίος κινήθηκε προς το μέρος του Πορτογάλου και η συνέχεια ήταν πραγματικά πρωτοφανής.




Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...