23χρονος ΑμεΑ καταγγέλλει βιασμό από 50χρονο


Μια περίεργη υπόθεση εξετάζει από προχθές η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, που αφορά τον βιασμό ενός 23χρονου αλλοδαπού με προβλήματα αναπηρίας από 50χρονο σε περιοχή της Ηλείας.

Σύμφωνα με πηγές ο 23χρονος αλλοδαπός φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από έναν 50χρονο Έλληνα συντοπίτη του, μέσα σε τουαλέτα καφενείου πριν μερικές ημέρες ενώ λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, μετά το περιστατικό του βιασμού του, αποκαλύφθηκε το τραγικό συμβάν.
Πιο συγκεκριμένα ο 23χρονος αλλοδαπός και ο 50χρονος Έλληνας που γνωρίζονταν βρέθηκαν στο χώρο του καφενείου, απογευματινές ώρες. Ο νεαρός φαίνεται να πήγε κάποια στιγμή στην τουαλέτα του καφενείου και εκεί τον ακολούθησε και ο 50χρονος. Εκεί, όπως καταγγέλει ο 23χρονος, συνέβησαν όλα και ο δράστης φέρεται να έπεισε το νεαρό να μην μιλήσει για τα όσα βίωσε.
Ωστόσο πέντε ημέρες αργότερα η συγκλονιστική υπόθεση αποκαλύφθηκε μπροστά στα μάτια της μητέρας του 23χρονου, που παρατήρησε κάποια προβλήματα υγείας στον γιο της, κάνοντάς την να ανησυχήσει για κάποια ασθένεια που μπορεί να τον ταλαιπωρούσε.
Όμως οι αποκαλύψεις που έκανε ο νεαρός στη μητέρα του, την άφησαν άναυδη προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία για το παιδί της. Η υπόθεση έφτασε στις Αστυνομικές Αρχές της Ηλείας ενώ ο 23χρονος αλλοδαπός μετά την καταγγελία για το βιασμό του, οδηγήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται.

ΠΗΓΗ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
patrisnews.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ