Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Αυτοί «παίζουν» για Εθνική


Τέσσερα ονόματα έπεσαν στο τραπέζι της ΕΠΟ για τον διάδοχο του Ρανιέρι

Πολλές ώρες συζήτησαν το Σάββατο οι άνθρωποι της ΕΠΟ, βάζοντας κάτω τα δεδομένα για το πώς πρέπει να κινηθούν στο θέμα του προπονητή.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν, έστω και αν δεν έχει ανακοινωθεί το διαζύγιο μαζί του, παρά μόνο το ότι έχει… άδεια μέχρι το τέλος του 2014.

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει πολύ δρόμος μέχρι να παρθεί η οριστική απόφαση, καθώς το επόμενο επίσημο ματς της ομάδας είναι τον Μάρτιο. Με τη Σερβία θα κοουτσάρει ο Κώστας Τσάνας, όπως έγινε γνωστό αργά χθες το βράδυ.

Από τα ονόματα που «παίζουν» φαίνεται πως στην Ομοσπονδία ψάχνουν έναν τεχνικό που ξέρει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα. Πάντως, πρόκειται για δύσκολες περιπτώσεις ως επί το πλείστον.

Ο Γιώργος Δώνης ήταν η πρώτη λύση για την οποία έγινε λόγος. Ωστόσο, ο 45χρονος τεχνικός έχει συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ και η περίπτωση του δεν είναι απλή.

Όπως και του Άγγελου Αναστασιάδη για τον οποίον έγινε κουβέντα, αλλά δεσμεύεται με τον ΠΑΟΚ. Εξετάστηκε και η λύση του Τιμούρ Κετσπάγια, που έκατσε στον πάγκο της εθνικής Γεωργίας την Παρασκευή, αποχωρώντας με το εντός έδρας «βαρύ» 4-0 από την Πολωνία. Ωστόσο, θεωρείται απίθανο να καταλήξουν σε αυτήν την επιλογή στην ΕΠΟ.

Ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού έχει το προσόν να ξέρει καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που δουλεύει στην Αραβία, αλλά παραμένει το ίδιο πρόβλημα με το περασμένο καλοκαίρι.

Δηλαδή, το ότι έχει υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης. Βεβαίως, από τις πρώτες ώρες είχε κυκλοφορήσει και το όνομα του Σάκη Τσιώλη.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...