Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Κυλλήνη: Βυθίστηκε σκάφος, επιχείρηση διάσωσης για τους δύο επιβάτες


istio
Με επιτυχία στέφθηκε η επιχείρηση διάσωσης δύο αλλοδαπών που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Ζακύνθου.

Συγκεκριμένα ενημερώθηκε το Ε.Κ.Σ.Ε.Δ. για βοηθητική λέμβο σε δυσχερή θέση με δύο αλλοδαπούς επιβαίνοντες μετά από εγκατάλειψη λόγω επικείμενης βύθισης του Ι/Φ σκάφους «ΚΟΝΤΑΚΙ» σημαίας Η.Π.Α., στην ανωτέρω περιοχή.
Άμεσα ενημερώθηκαν όλα τα παραπλέοντα πλοία προς εντοπισμό της λέμβου, ενώ απογειώθηκε C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο εντόπισε τη βοηθητική λέμβο.
Το Φ/Γ πλοίο «AL DAAYEN» σημαίας Μπαχάμες, που συμμετείχε στις έρευνες, περισυνέλεξε τους δύο αλλοδαπούς (43 και 48 ετών αντίστοιχα) και τους μετέφερε στη θαλάσσια περιοχή Κυλλήνης όπου παρελήφθησαν από Ναυαγοσωστικό Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκαν αρχικά στο λιμάνι και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου Ηλείας για ιατρικές εξετάσεις. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κυλλήνης.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...