Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Ηλεία: Καλός καιρός έως την Τετάρτη - Σοβαρή κακοκαιρία στο τέλος της εβδομάδας – Αναλυτική πρόγνωση


ilios
Ισχυρό πεδίο χαμηλών πιέσεων καθώς θα κινηθεί την Τρίτη από την βορειοδυτική Ευρώπη στη Μεσόγειo, θα προκαλέσει σοβαρή κακοκαιρία στην Ιταλία. H χώρα μας θα πρέπει να αρχίσει να επηρεάζεται από το σύστημα αυτό από την Πέμπτη με σημαντική ενίσχυση νοτιοανατολικών ανέμων σε θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις 8-9 μποφόρ στο Ιόνιο και από την Παρασκευή με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Μέχρι τότε, σήμερα Δευτέρα έως και την Τετάρτη περιμένουμε καλό καιρό με τσουχτερό κρύο τη νύχτα και νωρίς το πρωί.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

 
Την Τρίτη 4/11 περιμένουμε ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί 7 με 8oC στα πεδινά, 4 με 5oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 19 με 20οC στα πεδινά, 13 με 14oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο γενικά μεταβλητοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Την Τετάρτη 5/11 περιμένουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η θερμοκρασία το πρωί 7 με 8oC στα πεδινά, 4 με 5oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 20 με 21οC στα πεδινά, 14 με 15oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο αρχικά μεταβλητοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, βαθμιαία νοτιοανατολικοί μέτριοι 5 και το βράδυ ισχυροί 6 μποφόρ.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr και στο metar.gr για τον τρέχον καιρό.  Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της Ηλείας ζωντανά μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στο metar.gr/camera/ilias                     
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
Εκδόθηκε 07:10 , 03-11-2014
Ανανεώθηκε --:-- , 03-11-2014

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...