Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

"Συνωστισμός" παραγόντων στον Εισαγγελέα! Καλούνται Μαρινάκης, Μελισσανίδης, Γιαννακόπουλος και Αγγελόπουλοι



`Συνωστισμός` παραγόντων στον Εισαγγελέα! Καλούνται Μαρινάκης, Μελισσανίδης, Γιαννακόπουλος και Αγγελόπουλοι

Ο Αθλητικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου αναλαμβάνει δράση και καλεί τους Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαρρή για τις καταγγελίες μετά την επίθεση στον Χριστόφορο Ζωγράφο. Την Τετάρτη έχει καλέσει και τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.

Μετά τα όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα με αφορμή τη μαφιόζικη επίθεση στον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ και τις καταγγελίες που ακολούθησαν του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Αθλητικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, αναλαμβάνει δράση.

Τις επόμενες ημέρες θα καλέσει τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Δημήτρη Μελισσανίδη και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, προκειμένου να ληφθούν ένορκες διοικητικές καταθέσεις, για τις καταγγελίες που σχετίζονται με τη δικογραφία που έχει σχηματισθεί για τον τραυματισμό του Χριστόφορου Ζωγράφου.

Ο κύριος Σιμιτζόγλου έχει καλέσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους αδελφούς Αγγελόπουλους, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου, προκειμένου να τους γίνουν συστάσεις σχετικά με ανακοινώσεις που έχουν κάνει τον τελευταίο καιρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...