Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

70άρης στην Πάτρα ερωτεύθηκε 40άρα . . . και εγκατέλειψε την 65χρονη σύζυγό του!


moro_1Ο άνδρας της ερωτεύθηκε μία γυναίκα αλλοδαπής καταγωγής, την παράτησε και πλέον ζει με την κατά 35 χρόνια μικρότερη νέα σύντροφό του.
Η απατημένη σύζυγος...
ετών 65! Εκείνος... στα 70! Όσο για την γυναίκα - μήλον της έριδος! Μόλις έκλεισε τα 40 της χρόνια και όπως λέει... είναι τρελά ερωτευμένη με τον 70άρη!
Η σύζυγος τα ‘χει χάσει! Όπως η ίδια μας κατήγγειλε, τους είδε.... Να κυκλοφορούν αγκαλιά μαζί στην Πάτρα! Όπως μας είπε την 40χρονη είχε γνωρίσει εξαιτίας ενός γεγονότος το οποίο είχε συνδέσει την οικογένειά του με την δική της. Αρχικά είχαν κάποιες σχέσεις, όμως στη συνέχεια... έγιναν πιο στενές!
«Ήθελε και γεροντοέρωτες ο λεγάμενος» μας είπε η σύζυγός του. Η οποία έπεσε από τα σύννεφα από την εξέλιξη της ιστορίας. Σύμφωνα με πληροφορίες η 40χρονη αλλοδαπή είχε παντρευτεί, είχε έρθει σε έντονο διαπληκτισμό με τον σύζυγό της, εκείνος ανακάλυψε ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο στην ζωή της και είχε γίνει της κακομοίρας! Μάλιστα σε επεισόδιο μεταξύ του ζευγαριού μέχρι και η Αστυνομία είχε παρέμβει! Είχαν «αρπαχτεί» στο κέντρο της Πάτρας, εκείνος την χτυπούσε με μανία και οι περίοικοι - αυτόπτες μάρτυρες του σκηνικού, κάλεσαν την Άμεση Δράση. Ωστόσο ο άνδρας είχε προλάβει και είχε φύγει. Η αλλοδαπή πάντως και ο ηλικιωμένος εξακολουθούν να ζουν τον έρωτά τους. Και η 65χρονη σύζυγος... δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει αυτό που της έχει συμβεί.

Πηγή

dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...