Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Δείτε τι καιρό θα κάνει σήμερα!


Δείτε τι καιρό θα κάνει σήμερα!

Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με εξαίρεση τα ανατολικά και τα νότια όπου θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Στην Κρήτη, αναμένονται τοπικές βροχές στα βόρεια και ορεινά τμήματα, οι οποίες το απόγευμα θα σταματήσουν και πολύ καλές καιρικές συνθήκες στην υπόλοιπη χώρα, με τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Νωρίς το πρωί στα κεντρικά και κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός.

Στη Δυτική Μακεδονία, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 έως 8 βαθμούς, από -2 έως 10 στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα, από -1 έως 12 βαθμούς στην Ήπειρο, από 5 έως 15 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 5 έως 11 βαθμούς στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 7 έως 14 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, και στα νότια σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση στα βόρεια κεντρικά πελάγη, όπου το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς σχεδόν μέτριους. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, με σταδιακή σημαντική εξασθένηση, ενώ το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς ασθενείς.

Παρόμοια η εικόνα και στη Θεσσαλονίκη, όπου ο καιρός θα είναι καλός με αρκετό κρύο το πρωί και περιορισμένη τοπικά ορατότητα. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...