Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Ηλεία: Με υψηλές θερμοκρασίες, σκόνη και βροχές η πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη – Αναλυτική πρόγνωση


skonivr
Χειμώνας από χθες Δευτέρα  μόνο όμως ημερολογιακά, γιατί στην πραγματικότητα βρισκόμαστε υπό την επιρροή θερμών αερίων μαζών από την Αφρική με την θερμοκρασία στους 24οC, πιθανόν 25οC!

Η εικόνα του καιρού θα αρχίσει να αλλάζει ,κυρίως από σήμερα Τρίτη, καθώς διαδοχικές ατμοσφαιρικές διαταραχές που θα κινηθούν προς την περιοχή μας και θα προκαλέσουν βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώνει πρόσκαιρη πτώση μόνο κατά την διάρκεια των φαινομένων, γενικά θα διατηρηθεί καθ όλη την διάρκεια της εβδομάδας σε υψηλά επίπεδα πάνω από τους 20οC! 

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

 

Την Τρίτη 2/12, την Τετάρτη 3/12 και την Πέμπτη 4/12 περιμένουμε άστατο καιρό με κατά διαστήματα βροχές (λασποβροχές) και καταιγίδες. Η θερμοκρασία το πρωί 17 με 18oC στα πεδινά, 12 με 13oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 22 με 23οC στα πεδινά, 15 με 16oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νότιοι - νοτιοανατολικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr και στο metar.gr για τον τρέχον καιρό.  Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της Ηλείας ζωντανά μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στο metar.gr/camera/ilias                     
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
Εκδόθηκε 07:10 , 01-12-2014
Ανανεώθηκε --:-- , 01-12-2014

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...