Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

EKTAKTO: Τραγωδία στην ΕΟ Πύργου - Τριπόλεως - Τρείς νεκροί σε τροχαίο στην διασταύρωση Στρεφίου Αρχ.Ολυμπίας (photos)


troxaio_strefi1a
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr, τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχει χάσει την ζωή του σε μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων στην διασταύρωση Στρεφίου της Ε.Ο Πύργου - Αρχ.Ολυμπίας.
Νεότερη ενημέρωση 23:21

Στους
τρεις έχει φτάσει ο αριθμός των νεκρών που έχουν ανασύρει οι πυροσβέστες, από την μετωπική σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων.
Νεότερη ενημέρωση 23:30
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένα Daihatsu Feroza συγκρούστηκε μετωπικά με ένα ΙΧ μάρκας Lada με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο οι επιβαίνοντες στο Lada και ο οδηγός του τζιπ.
Νεότερη ενημέρωση 00:15
Ο οδηγός του Daihatsu Feroza είναι ηλικίας 30 - 35 ετών από την περιοχή του Καράτουλα. Στο Lada επέβαιναν πατέρας και γιος ηλικίας περίπου 80 ετών ο πρώτος και 50-55 ετών ο δεύτερος. Οι δύο τους διέμεναν μόνιμα στην Αθήνα, αλλά κατάγονταν από την Λασιώνα, που όπως φαίνεται είχαν προορισμό.
Νεότερη ενημέρωση 23:21
Νεκροί είναι ο Δ.Δ. 35 ετών απο το Καράτουλα, ο Γ.Σ. 55 ετών από την Αθήνα και ο πατέρας του Ν.Σ. 85 ετών κάτοικος Αθηνών και με καταγωγή από την Αγία Τριάδα.
Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση...

troxaio strefi02
troxaio strefi03
troxaio strefi04
troxaio strefi05
troxaio strefi06
troxaio strefi07
troxaio strefi08
troxaio strefi09
troxaio strefi10
troxaio strefi12

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...