Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Καλό… ποδαρικό για τον Παναθηναϊκό στο Top-16 της Ευρωλίγκας


Νίκη με 83-76 απέναντι στην ισχυρή Μακάμπι

Το καλύτερο… ποδαρικό στο Top-16 της Ευρωλίγκας έκανε ο Παναθηναϊκός ο οποίος επικράτησε μέσα στο κλειστό του ΟΑΚΑ της Μακάμπι Τελ Αβίβ με σκορ 83-76.

Οι Ισραηλινοί βρέθηκαν από την αρχή του αγώνα μπροστά στο σκορ, με τη διαφορά να φτάνει μέχρι και τους 14 πόντους (18-32), όμως με καλή άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση οι «πράσινοι» μείωσαν τη διαφορά, φτάνοντας στο ημίχρονο να βρίσκονται πίσω με 4 πόντους.

Η Μακάμπι ξέφυγε ξανά στο σκορ στην τρίτη περίοδο, με τη διαφορά να φτάνει και τους 10 πόντους, όμως οι πρωταθλητές Ελλάδος αντέδρασαν και πάλι, και τελικά πέντε λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ (70-68).

Το ματς κρίθηκε τελικά στις λεπτομέρειες, με το σκορ να πηγαίνει πόντο-πόντο μέχρι το τέλος, αλλά τους «πράσινους» να είναι πιο ψύχραιμοι και με κρίσιμα καλάθια από Σλότερ και Διαμαντίδη να παίρνουν τη νίκη.

Από το σύνολο του Ντούσκο Ιβάνοβιτς ξεχώρισαν ο Μπατίστα με 16 πόντους και οι Σλότερ και Γκιστ με 15, ενώ ο Νέλσον σταμάτησε στους 12 και ο Διαμαντίδης στους 11. Για τους Ισραηλινούς ο Τάιους τελείωσε το ματς με 14 πόντους και 11 ριμπάουντ. Ακόμα 18 πόντους πρόσθεσε ο Λίνχαρτ, όσους και ο Ραντλ (4/6 τρίποντα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...