Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Σύλλογος Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι..ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



Ο Σύλλογος μας ενημερώνει τα μέλη και τους  φίλους που θέλουν να παρευρεθούν στον ετήσιο αποκριάτικο χορό που θα γίνει την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015  

στο Μουσικό Μεζεδοπωλείο 

{{ΜΙΝΑ }} ότι :


Αναμένεται αρκετά μεγάλος αριθμός παρευρισκομένων και η επιτυχία του χορού από άποψη κόσμου θα είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά.

Εκ πείρας, σύμφωνα με την περσινή εκδήλωση ,σας ενημερώνουμε ότι, οι προσκεκλημένοι ανταποκρίνονται συνεχώς και με μεγαλύτερο όγκο στο κάλεσμά μας κλείνοντας θέσεις αγοράζοντας τις προσκλήσεις .

Ο αριθμός των προσκλήσεων συνεχώς μειώνεται και σύμφωνα με τον χώρο του κέντρου δεν θα υπάρχουν θέσεις εντός ολίγου διαστήματος .

Προτείνουμε κλείνοντας την θέση να δίνεται και το αντίτιμο αγοράζοντας την πρόσκληση έτσι ώστε να προβούμε στην καλύτερη διευθέτηση του χώρου και να έχουμε καλύτερη εικόνα για τους προσκεκλημένους .

Για κανέναν λόγο δεν θα θέλαμε να χαλάσουμε χατήρι σε κανέναν γιατί για μια ακόμα φόρα θέλουμε  να πούμε σε όλους τους συχωριανούς και φίλους να βρεθούν κοντά μας να γλεντήσουμε και να και να διασκεδάσουμε  μιας και μια φορά τον χρόνο μας δίνεται τέτοια μεγάλη ευκαιρία .

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ....
εκ του ΔΣ του συλλόγου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...