Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Θρακιώτικο «χαστούκι» στον ΠΑΟ


Την πρόκριση μέσα στη Λεωφόρο πανηγύρισε η Ξάνθη

Ένα από τα πιο άσχημα παιχνίδια του φέτος μπροστά στον κόσμο του έκανε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη SKODA Ξάνθη και τελικά τιμωρήθηκε από τον Βασιλακάκη στο 88’ που σκόραρε κι έδωσε στους Ακρίτες τη νίκη με σκορ 1-0 και την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου.

Μόλις μία τελική και ούτε ένα κόρνερ σε ολόκληρο το ματς για τους «πράσινους», πιο επιθετικοί και ορεξάτοι οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι δημιούργησαν περισσότερες φάσεις και πήραν στο τέλος του ματς αυτό που τους άξιζε.

Το ματς:

Μέχρι τη… ΓΑΔΑ πρέπει να έφταναν οι φωνές του Γιάννη Αναστασίου προς τους παίκτες του σχεδόν από το πρώτο λεπτό του αγώνα με τη SKODA Ξάνθη. Παρά το εύθραυστο 1-1 του αγώνα στα Πηγάδια και το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι βρίσκονταν ένα γκολ –μόλις- από την πρόκριση, οι «πράσινοι» έδειχναν σχεδόν… εγκληματική αμέλεια στο να προσπαθήσουν να διευρύνουν το προβάδισμα πρόκρισης με ένα γκολ και να «σκοτώσουν» τις όποιες ελπίδες των Ακριτών για πρόκριση.

Νευρικοί, νωθροί και με χτυπητές αδυναμίες στην ενδεκάδα (π.χ ο Μέντες που έκανε πολλά λάθη) οι παίκτες του «τριφυλλιού» έδωσαν δικαιώματα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι φάνηκαν απλά πιο διψασμένοι, ειδικά στο πρώτο 20λεπτο. Η ομάδα του Λουτσέσκου δεν έκανε τίποτα φοβερό, όμως σε ένα τόσο μέτριο από πλευράς θεάματος ματς, ίσως αυτή η δίψα και μόνο θα ήταν παράγοντας ικανός να κρίνει τον νικητή, κάτι που επιβεβαιωνόταν από το γεγονός πως η Ξάνθη μετά από 45 λεπτά αγώνα είχε 6 τελικές και ο Παναθηναϊκός μόλις μία και κανένα κόρνερ...

Το καλό για τους γηπεδούχους ήταν πως τουλάχιστον η αμυντική τους γραμμή παρέμενε στιβαρή, μη επιτρέποντας σε Καπετάνο, Σολτάνι και Κλέιτον να κάνουν το συνηθισμένο τους παιχνίδι, αλλά οι όποιες ελπίδες πως το δικό τους πάθος θα μπορούσε να παρασύρει και τους υπόλοιπους ελαχιστοποιήθηκαν όταν στο 60’ ο Μέντες ολοκλήρωσε πρόωρα την άσχημη εμφάνισή του αντικρίζοντας κόκκινη κάρτα.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, οι «πράσινοι» έχασαν και την κατοχή της μπάλας (τη μόνη στατιστική κατηγορία που υπερείχαν ως τότε) και κλείστηκαν προσπαθώντας να κρατήσουν αυτό το 0-0. Δύο από τις αλλαγές του Λουτσέσκου, οι Βάλτερ και Βασιλακάκης, είχαν όμως εντελώς διαφορετική άποψη και στο 88’ ο δεύτερος μετά από τραγική αδράνεια της άμυνας έκανε το τελικό 1-0, σκορ που απέδωσε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη και άφησε εκτός συνέχειας τον κάτοχο του τροπαίου.

Πηγή:  sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...