Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Ηλεία: Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και σκόνη από την Αφρική – Αναλυτική πρόγνωση


skoni
Οι σχετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, η αυξημένη συννεφιά και η σκόνη από την Αφρική θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού το πρώτο μισό της νέας εβδομάδας. 

Λίγες βροχές διαφαίνονται το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία σοβαρή μεταβολή του καιρού διαφαίνεται από την Παρασκευή και κυρίως το Σαββατοκύριακο των εκλογών. Εξέλιξη την οποία θα δούμε σε επόμενες προγνώσεις.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

 
Την Δευτέρα 19/1, περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις και σκόνη από την Αφρική. Η θερμοκρασία το μεσημέρι 18 με 19οC στα πεδινά, 12 με 13oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί μέτριοι 5, έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Την Τρίτη 20/1, περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις και σκόνη από την Αφρική. Η θερμοκρασία το πρωί 12 με 13oC στα πεδινά, 7 με 8οC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 19 με 20οC στα πεδινά, 13 με 14oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί ισχυροί 6, έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Έως ισχυροί 6 στα χερσαία.

Την Τετάρτη 21/1, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις και σκόνη από την Αφρική. Το απόγευμα οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και θα δώσουν λασποβροχές. Η θερμοκρασία το πρωί 13 με 14oC στα πεδινά, 8 με 9οC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 19 με 20οC στα πεδινά, 14 με 15oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί έως ισχυροί 6, από το μεσημέρι νοτιοδυτικοί έως μέτριοι 5 μποφόρ.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr και στο metar.gr για τον τρέχον καιρό. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της Ηλείας ζωντανά μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στο metar.gr/camera/ilias                     
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
Εκδόθηκε 07:15 , 19-01-2015
Ανανεώθηκε --:-- , 19-01-2015

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...