Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Δύσκολη πρωτιά! Αμύνθηκε ο Παναιτωλικός, επικράτησε ο Ολυμπιακός

Μεταγραφή έκπληξη για τον Ολυμπιακό


Ο Παναιτωλικός έβαλε... δύσκολα στον Ολυμπιακό με την εκπληκτική του άμυνα, αλλά οι “ερυθρόλευκοι” -ακόμα και σε αυτή τη μέτρια βραδιά τους- βρήκαν τον τρόπο να πάρουν τη νίκη (2-0) και να διατηρηθούν στην κορυφή της Superleague.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα


Είναι σίγουρο πως ο Βίτορ Περέιρα είχε ονειρευτεί ένα πιο εύκολο ντεμπούτο  στο Γ. Καραϊσκάκης”. Ο Παναιτωλικός τοποθέτησε άμυνα... μπετό στην έδρα του Ολυμπιακού, τον δυσκόλεψε απίστευτα, αλλά οι “ερυθρόλευκοι” κατάφεραν και πήραν το “τρίποντο”  (2-0) που τους διατήρησε στην κορυφή της Superleague.

Γνωρίζοντας πως ο ΠΑΟΚ έχει νικήσει τον Πλατανιά, ο Ολυμπιακός μπήκε στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό με μοναδικό σκοπό τη νίκη. Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν στην κατοχή τους την μπάλα, αλλά δεν βρήκαν εύκολα ρυθμό, αφού οι Αγρινιώτες πίεσαν σωστά στον χώρο του κέντρου και δεν άφησαν κενά στην αμυντική τους γραμμή.

Οι Πειραιώτες συνέχισαν να αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα κόντρα στην αμυντική γραμμή της ομάδας του Αγρινίου (εμφανής η απουσία του Τσόρι στην ανάπτυξη των γηπεδούχων), ενώ όσο περνούσαν τα λεπτά οι φιλοξενούμενοι ξεθάρρευαν και πλησίαζαν στα καρέ του Ρομπέρτο. Η πρώτη ευκαιρία του Ολυμπιακού στο ματς ήρθε στο 27', με το κοντινό σουτ του Αφελάι να κοντράρει και να φεύγει κόρνερ. Ο Παναιτωλικός πήγε στα αποδυτήρια με το “μηδέν” (πολύ σημαντική η παρουσία του Μαλεζά), ευχαριστώντας τον Στεφανάκο για την διπλή επέμβαση του στα σουτ των Αφελάι και Φορτούνη (39').

Ο Ολυμπιακός μπήκε με περισσότερο... νεύρο στην επανάληψη και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 52' για να ανοίξει το σκορ, με τον Στεφανάκο να νικά τον Μανιάτη σε τετ-α-τετ. Η αμυντική οργάνωση του Παναιτωλικού και η επιθετική “αδυναμία” που έδειξαν οι γηπεδούχοι προκάλεσαν την γκρίνια της εξέδρας, με τον Περέιρα να περνά τους Μπενίτες και Ντουρμάζ για να δει βελτίωση. Έχοντας καλό ρυθμό, οι Πειραιώτες έκλεισαν τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους και -τελικά- ήρθε ο Ντοσεβί στο 69' για να λύσει τον “γόρδιο δεσμό” και να κάνει το 1-0.

Στα λεπτά που έμειναν οι Αγρινιώτες ανέβασαν την απόδοση τους, προσπαθώντας να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν τους άφησαν χώρο για... ελπίδα, ενώ στις καθυστερήσεις έφτασαν και στο 2-0, με τον μανιάτη (πολύ όμορφη προσπάθεια του Ντουρμάζ στη φάση).


Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μαζουακού, Κασάμι, Μανιάτης, Φορτούνης (64' Μπενίτες), Ντοσεβί (86' Μπουχαλάκης), Αφελάι (64' Ντουρμάζ), Μήτρογλου.
 
Παναιτωλικός (Χάβος): Στεφανάκος, Μπεχαράνο, Μαλεζάς, Εντζεγκουέλε, Κέβιν (73' Σκαραμοτσίνο), Γοδόι, Άλβες, Φωτάκης, Μαρτίνες, Καπέλ, Μύγας (63' λ.τ. Κουτρομάνος).


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...