Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


ΕΛ.ΑΣ
(12/02/2015 10:32)
Ράχες
Έκλεψαν άξονες
Άγνωστοι αφαίρεσαν προχθές το πρωί από εξωτερική αποθήκη στις Ράχες συμπαγείς άξονες αξίας 6.000-7.000 ευρώ. Έρευνα για τους δράστες διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κρεστένων.

Λεχαινά

Ελαφρά τραυματίες
Προχθές το απόγευμα στις 6:40 δύο επιβατικά αυτοκίνητα στην Εθνική Οδό Πύργου - Πατρών στο ύψος των Λεχαινών συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά οι δύο οδηγοί 28 και 22 ετών καθώς και μία κοπέλα που επέβαινε στο ένα ΙΧ επίσης 22 ετών. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας όπου αφού τους παρασχέθηκαν οι απαραίτητες ιατρικές φροντίδες, πήραν εξιτήριο.

Ανδραβίδα
Έκλεψαν μηχανάκι και μπαταρία
Άγνωστοι αφαίρεσαν από περιφραγμένο αγρόκτημα στην Ανδραβίδα 50 λίτρα πετρελαίου, μία μπαταρία τρακτέρ και ένα μηχανάκι αξίας 500 ευρώ.
Γαστούνη
Αφαίρεσαν λάπτοπ και υποστυλώματα
Ένας 30χρονος μπήκε σε σπίτι προχθές στην Γαστούνη και αφαίρεσε ένα φορητό υπολογιστή αξίας 300 ευρώ. Επίσης ανήμερα του Αγίου Χαραλάμπους άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στην περίφραξη μάντρας μηχανημάτων  και αφαίρεσαν σιδερένια υποστυλώματα αξίας 3000 ευρώ.
Κάστρο
Πήραν ό,τι βρήκαν…
Πήραν ό,τι βρήκαν άγνωστοι από σπίτι στο Κάστρο, κλοπή την οποία διαπίστωσαν οι ιδιοκτήτες πριν τρεις μέρες. Οι άνθρωποι από τις 5 Φεβρουαρίου έως και τις 8, χρονικό διάστημα κατά το οποίο υπολογίζεται ότι οι δράστες παραβιάζοντας το παράθυρο της ανατολικής πλευράς της εξοχικής οικίας στην περιοχή «Κρύο Νερό», μπήκαν στο εσωτερικό και αφαίρεσαν μία τηλεόραση, ένα σκάνερ-εκτυπωτή, ένα μίξερ, ένα player-dvd, γυαλιά ηλίου, παπούτσια και άλλα συνολικής αξίας 2.000 ευρώ.
Καλύβια
Έκλεψαν φιάλες υγραερίου
Δεκαπέντε φιάλες υγραερίου βάρους 10 κιλά η κάθε μία και  αξίας 250 ευρώ έκλεψαν άγνωστοι πριν από τρεις - τέσσερις μέρες από τον αύλειο χώρο  σε παντοπωλείο στα Καλύβια.
Τραγανό
Πήραν ηχοσύστημα
Άγνωστοι προχθές το πρωί παραβίασαν την πίσω πόρτα αυτοκίνητου που ήταν σταθμευμένο σε κεντρικό δρόμο του Τραγανού και αφαίρεσαν τα τέσσερα ηχεία, έναν ενισχυτή και ένα ραδιοσιντί απροσδιόριστης αξίας.
Πλάτανος
Άρπαξαν χρήματα και χρυσαφικά
Με χρυσαφικά και μετρητά έφυγαν διαρρήκτες από σπίτι στον Πλάτανο Ηλείας. Συγκεκριμένα οι δράστες το χρονικό διάστημα από τις 20:00 το βράδυ  της 9ης Φεβρουαρίου έως το απόγευμα της επόμενης ημέρας μπήκαν στο ισόγειο διώροφης οικίας σπάζοντας το παράθυρο και πήραν 1800 ευρώ σε μετρητά καθώς επίσης ένα γυναικείο σταυρό, ένα δακτυλίδι και γυναικεία ταυτότητα, όλα χρυσά,  συνολικής αξίας 700 ευρώ.
Αμαλιάδα
Πήρε το πορτοφόλι και έφυγε
Με το πορτοφόλι της ιδιοκτήτριας καταστήματος στην Αμαλιάδα έφυγε ένας νεαρός. Συγκεκριμένα πριν από πέντε με έξι μέρες, με βάση τα όσα κατήγγειλε η ιδιοκτήτρια  καταστήματος στην Ελευθερίου Βενιζέλου, γύρω στις 12:55 μπήκε ένας 32χρονος ο οποίος αφαίρεσε το πορτοφόλι από την τσάντα της που είχε 50 ευρώ και τις αστυνομικές ταυτότητες, την δική της και του άντρα της, και εξαφανίστηκε.
Δαφνούλα
Από το τζάκι...
Ολοσχερώς καταστράφηκε το ισόγειο διώροφης οικίας στην Δαφνούλα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε προχθές το πρωί χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς. Με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις του ανακριτικού τμήματος του κλιμακίου της Π.Υ Κρεστένων η φωτιά πιθανότατα προκλήθηκε από το αναμμένο τζάκι.
Αμαλιάδα
Εντοπίστηκε κλεμμένο φορτηγό
Κλεμμένο φορτηγό εντοπίστηκε χθες στην Αμαλιάδα, χάρη στην παρατηρητικότητα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, που έκαναν περίπολο τις πρωινές ώρες.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν το φορτηγό δημόσιας χρήσης εγκαταλελειμμένο στην περιοχή της Αγίας Άννας και αμέσως άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση και οι έρευνες έφεραν αποτέλεσμα. Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια το φορτηγό μάρκας Mercedes λευκού χρώματος, είχε κλαπεί από την Πάτρα τις νυχτερινές ώρες μεταξύ 9 και 10 Φεβρουαρίου.
Οι δράστες είχαν αφαιρέσει τις πινακίδες του και στη θέση τους είχαν βάλει πινακίδες κυκλοφορίας που είχαν κλαπεί από την Αμαλιάδα από φορτηγό ίδιας μάρκας, ιδίου χρώματος και παραπλήσιου μοντέλου.
Μετά την ανεύρεση του φορτηγού ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης και του αποδόθηκε, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες. 


Παναγιώτης Παυλόπουλος                                             
paylopoulos2004@yahoo.gr
και
Μ.Κ.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συλλογος Νεοχωριτών Αθήνας : Στην τελκικη ευθεια οι προετοιμασίες για την ""ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ 2024 "" ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

  Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ “Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” σ ας προσκαλεί να παρακολουθήσουμε και να ευχηθούμε όλοι μαζί για