Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας



Αγία Μαύρα
Μήνυση κατά του 65χρονου συγχωριανού της, υπέβαλε  μια 70χρονη από την Αγία Μαύρα, κατηγορώντας τον για πρόκληση σωματικών βλαβών και απειλή, με τη χρήση μαχαιριού - σουγιά.  Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, στο Α.Τ Γαστούνης, ο δράστης τη χτύπησε χθες το μεσημέρι και αμέσως ξεκίνησαν οι αναζητήσεις για τη σύλληψη και προσαγωγή του εν φερόμενου ως δράστη. Η γυναίκα πάντως αρνήθηκε να εξεταστεί από Ιατροδικαστή.
Σαλμώνη
Με 130 κιλά λάδι, έφυγαν οι δράστες από την αποθήκη που διέρρηξαν στη Σαλμώνη. Ο 80χρονος ιδιοκτήτης, επιστρέφοντας από την Αθήνα όπου είχε μεταβεί στις 10 Φεβρουαρίου, διαπίστωσε ότι άγνωστοι δράστες είχαν σπάσει τον ομφαλό της πόρτας της αποθήκης και αφαίρεσαν 130 κιλά λάδι, αξίας 400 ευρώ περίπου. Αμέσως μετέβη και στο διπλανό σπίτι, ιδιοκτησίας του αδελφού του, που διαμένει μόνιμα στη Φρανκφούρτη, διαπιστώνοντας ότι οι δράστες είχαν διαρρήξει και αυτή την αποθήκη, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι, απ’ όσο μπόρεσε να διαπιστώσει.
patrisnews.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...