Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Συνελήφθη για κλοπή δικύκλου και ήταν φορτωμένος ναρκωτικά!



Στα χέρια των ανδρών του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας έπεσε το βράδυ του Σαββάτου ένας 38χρονος από τον Πύργο, ο οποίος πριν λίγες μέρες είχε κλέψει ένα μηχανάκι από την περιοχή του Πύργου.

Ωστόσο, ο 38χρονος, που είναι γνωστός στις διωκτικές δυνάμεις του νομού, δεν είχε μείνει μόνο στην κλοπή του μηχανακιού, αλλά συνελήφθη στην αυλή σπιτιού που είχε παραβιάσει έχοντας παράλληλα πάνω του 3 δόσεις ηρωίνης και ναρκωτικά χάπια!


Το μηχανάκι είχε κλαπεί από την περιοχή του Πύργου το διάστημα από τις 26 έως τις 28 Ιανουαρίου, ενώ ο ιδιοκτήτης του είχε δηλώσει των κλοπή στης 29 Ιανουαρίου στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου.

Έτσι τις βραδινές ώρες του Σαββάτου αστυνομικού του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας που βρισκόταν σε περιπολία εντόπισαν, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος της Κουρούτας, τον 38χρονο.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας διαπιστώθηκε ότι το μηχανάκι ήταν κλεμμένο, ενώ στη σωματική έρευνα που ακολούθησε στην κατοχή του 38χρονου βρέθηκαν 3 δόσεις ηρωίνης και 12 ναρκωτικά χάπια, ενώ τον 38χρονο βαρύνει και η κατηγορία της κλοπής σε εξωτερικό χώρο οικείας, στο σημείο δηλαδή που εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Ο 38χρονος οδηγήθηκε χθες στα Δικαστήρια της Αμαλιάδας, ενώ ο εντοπισμός και η σύλληψή του φέρνει για μια ακόμα φορά στο προσκήνιο τη σημαντικότητα και την αποτελεσματικότητα των περιπολιών του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας στην πάταξη του εγκλήματος!

Σ.Π.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...