Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Ηλεία: Ψυχρή εισβολή σε εξέλιξη – Αναλυτική πρόγνωση



kairos-Από την Τρίτη, ανήμερα της εορτής του πολιούχου Πύργου, Άγιου Χαράλαμπου, και καθ όλη την διάρκεια της εβδομάδας το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι ο ισχυρός κατά τόπους παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί.
Αν ευνοήσουν οι συνθήκες για παγετό ακτινοβολίας (ξαστεριά και σχεδόν άπνοια) και υπό την επιρροή ψύχους θα πρέπει να πλησιάσουμε, κυρίως το πρωί της Τετάρτης, τοπικά τιμές στους -6 με -7οC.  
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά: 


Την Τρίτη 10/02, περιμένουμε λίγες νεφώσεις, αρκετή ηλιοφάνεια και τσουχτερό κρύο.  Η θερμοκρασία το πρωί 0 με +1oC στα πεδινά, -3 με -2οC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι +4 με 5οC στα πεδινά, +1 με +2oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί αρχικά έως θυελλώδεις 8 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση.
Την Τετάρτη 11/02 και την Πέμπτη 12/02, περιμένουμε λίγες νεφώσεις, αρκετή ηλιοφάνεια και τσουχτερό κρύο. Η θερμοκρασία το πρωί -3 με -2oC στα πεδινά, -7 με -6οC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 6 με 7οC στα πεδινά, +2 με +3oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως μέτριοι 5 μποφόρ.
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr και στο metar.gr για τον τρέχον καιρό. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της Ηλείας ζωντανά μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στο metar.gr/camera/ilias                    
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης 
Εκδόθηκε 09:15 , 09-02-2015 Ανανεώθηκε --:-- , 09-02-2015

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...