ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Ηλεία: Πιθανές μπόρες τις θερμές ώρες στα ηπειρωτικά σήμερα Τετάρτη - Με καλοκαιρία η Πρωτομαγιά – Αναλυτική πρόγνωση


sky-and-flowers
Βαρομετρικό χαμηλό στην βόρεια Ιταλία κινείται ανατολικά, πιθανόν να δώσει τις θερμές ώρες τοπικές μπόρες στα πιο εσωτερικά ημιορεινά - ορεινά της Ηλείας.
 
Χωρίς βροχές, με ανοιξιάτικο καιρό φεύγει ο Απρίλιος την Πέμπτη.  

Με καλοκαιρία θα κυλήσει το τριήμερο της Πρωτομαγιάς με την θερμοκρασία σε βαθμιαία άνοδο. Μάλιστα, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, ο Μάιος έρχεται με άγριες διαθέσεις καθώς διαφαίνεται σοβαρή για την εποχή θερμή εισβολή (~35οC) τη νέα εβδομάδα. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Την Πέμπτη 30/4 περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί 13 με 14oC στα πεδινά, 9 με 10οC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 23 με 24οC στα πεδινά,  19 με 20oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί - βορειοδυτικοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ. 

Την Παρασκευή Πρωτομαγιά περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί 13 με 14oC στα πεδινά, 9 με 10οC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 24 με 25οC στα πεδινά,  20 με 21oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί - βορειοδυτικοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ. 
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr και στο metar.gr για τον τρέχον καιρό. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της Ηλείας ζωντανά μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στο metar.gr/camera/ilias               
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
 
Εκδόθηκε 07:00 , 29-04-2015
Ανανεώθηκε --:-- , 29-04-2015

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: