ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Έσπασαν και λεηλάτησαν δύο μαγαζιά!


ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ
(30/04/2015 09:05)


Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν χθες τα ξημερώματα στο Νεοχώρι της Κυλλήνης, όταν 3 άγνωστα άτομα έσπασαν με πέτρες τις τζαμαρίες δύο καταστημάτων με στόχο να τα λεηλατήσουν. Από το πρώτο κατάστημα έμειναν… μόνο οι τοίχοι ενώ από το δεύτερο, πήραν μόνο το συρτάρι τα ταμειακής μηχανής.


Ήταν περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα όταν, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο σταμάτησε στην «καρδιά» του χωριού, στον δρόμο της αγοράς. Η συνέχεια δεν κράτησε παρά... ελάχιστες στιγμές!

Από το Ι.Χ. αυτοκίνητο κατέβηκαν τρία άτομα τα οποία κρατούσαν… πέτρες, τις οποίες εκσφενδόνιζαν αρχικά στην γυάλινη πόρτα του καταστήματος του κ. Χρήστου Ζωγράφου. Τα τρία άτομα μπήκαν μέσα στο κατάστημα στο οποίο άφησαν μόνο… 2-3 μπιζού και ένα ρούχο, «φορτώνοντας» όλα τα υπόλοιπα!
 
Η ζημιά στο κατάστημα ξεπερνά τις 10.000 ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν πάει ένας άλλος από την ημέρα που το ίδιο κατάστημα είχε γίνει και πάλι στόχος διάρρηξης. Τότε, οι διαρρήκτες είχαν φύγει με έναν υπολογιστή laptop και με λίγα μπιζού.
Οι διαρρήκτες όμως δεν αρκέστηκαν στο «άδειασμα» του πρώτου καταστήματος και «επιτέθηκαν» με τον ίδιο τρόπο, στην ψησταριά του κ. Αντώνη Αρβανίτη, δύο μαγαζιά παραδίπλα!


«Έκλεισα το μαγαζί και έφυγα στις 12:30 το βράδυ» είπε στο patrisnews.com ο κ. Αρβανίτης και συνέχισε: «Από ότι μου είπαν οι γύρω – γύρω κάτοικοι η επίθεση έγινε στις 4:30 το πρωί.  Πήραν μόνο το συρτάρι της ταμειακής μέσα στην οποία είχα χαρτιά για την εφορία, ένα τραπεζικό βιβλιάριο και ελάχιστα κέρματα. Η ζημιά όμως, μόνο για την πόρτα, ξεπερνά τα 500 ευρώ. Το δικό μου το κατάστημα πρώτη φορά το κλέβουν ωστόσο, το κακό στο Νεοχώρι έχει παραγίνει. Οι διαρρήξεις, ακόμα και στο κέντρο του χωριού, είναι τακτικό φαινόμενο, ενώ περιπολικό δεν βλέπουμε ποτέ. Κάτι πρέπει να γίνει».

Στάθης Πουλιάσης
(Stathispatris@Yahoo.com)

PATRISNEWS.COM 

Δεν υπάρχουν σχόλια: