Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Ηλεία: Σε πτώση η θερμοκρασία από την Παρασκευή – Αναλυτική πρόγνωση


kairos-660_21
Αρκετή ηλιοφάνεια, αλλά και διαστήματα με λίγες νεφώσεις περιμένουμε σήμερα  Παρασκευή. Η θερμοκρασία σε πτώση από την Παρασκευή. 

Το Σαββατοκύριακο περιμένουμε να εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία σε σχετικά χαμηλά επίπεδα. 
 
Όσον αφορά τον καιρό της Μ. Εβδομάδας, υπομονή, δεν έχουμε για την ώρα ασφαλή εικόνα. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Την Παρασκευή 03/4, περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί 8 με 9oC στα πεδινά, 5 με 6οC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 18 με 19οC στα πεδινά,  13 με 14oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί - νοτιοδυτικοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Το Σάββατο 04/4 και την Κυριακή των Βαίων 05/04, περιμένουμε κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές . Η θερμοκρασία το πρωί 8 με 9oC στα πεδινά, 5 με 6οC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 16 με 17οC στα πεδινά,  11 με 12oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νότιοι έως μέτριοι 5 μποφόρ.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr και στο metar.gr για τον τρέχον καιρό. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της Ηλείας ζωντανά μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στο metar.gr/camera/ilias                    
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
 
Εκδόθηκε 07:00 , 02-04-2015
Ανανεώθηκε --:-- , 02-04-2015

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...