Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Ηλεία: Σοβαρά τραυματισμένη 17χρονη που παρασύρθηκε από όχημα στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου στο Κουρτέσι (Νεότερη ενημέρωση)


asthenoforo-astynomia
Μια 17χρονη μαθήτρια από το Κουρτέσι έχει τραυματιστεί σοβαρά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr όταν παραασύθηκε απο όχημα στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου στο ύψος της διασταύρωσης Κουρτεσίου.

Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις οκτώ το πρωί.
Νεότερη ενημέρωση
Η μαθήτρια της Γ΄Λυκείου του Λυκείου Λεχαινώ, σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr έβγαινε στις οκτώ το πρωί απο το μαγαζί του πατέρα της για να πάρει το λεωφορείο για το σχολείο της. Μπροστά απο το κατάστημα όπου είναι η στάση των λεωφορείων υπήρχε σταματημένο ένα άλλο λεωφορείο. Η κοπέλα στην προσπάθειά της να διασχίσει το δρόμο και να μεταβεί στην απέναντι στάση, πέρασε μπροστά απο το σταθμευμένο λεωφορείο και βγαίνοντας στο δρόμο παρασύρθηκε απο διερχόμενο αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση στην Πάτρα.
Η 17χρονη μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Βάρδας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου και νοσηλεύεται.
Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση...

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...