Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Ηλεία: Διαρρήξεις και άγρια καταδίωξη με δράστη τον αδερφό του δολοφόνου του Β. Μαρτζάκλη


katadioksi
Σκηνές βγαλμένες από αστυνομική ταινία θύμιζαν τα όσα εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή του Κάμπου της Ηλείας, σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr. Η Αστυνομία ενημερώθηκε για όχημα το οποίο εκινείτο ύποπτα στην περιοχή του Τραγανού και όταν έφτασαν εκεί τα περιπολικά,
ξεκίνησε μια άνευ προηγουμένου καταδίωξη με κατάληξη το ύποπτο αυτοκίνητο να εκτραπεί της πορείας του και να καταλήξει σε σταθερό σημείο, ο ένας ύποπτος να τραυματιστεί και ο άλλος να διαφύγει. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ένας 17χρονος, αδερφός του δολοφόνου του Βασίλη Μαρτζάκλη και ένας 73χρονος. Οι δύο τους σύμφωνα με αστυνομικές πηγές επέβαιναν στο κλεμμένο από την περιοχή της Πάτρας αυτοκίνητο και είχαν διαπράξει νωρίτερα δύο διαρρήξεις σε αρτοποιεία στην Αμαλιάδα και μια ακόμα σε πρατήριο άρτου στα Καλύβια Ήλιδας. Οι δράστες όταν έγιναν αντιληπτοί αναζητούσαν τον επόμενο στόχο τους. Οι αστυνομικοί αν και προσπάθησαν να τους σταματήσουν, όταν οι δράστες δεν υπάκουσαν στα σήματα ελέγχου τους καταδίωξαν.
Ο 17χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο κατάφερε μετά το ατύχημα να διαφύγει, ενώ ο 73χρονος που είχε τραυματιστεί στο πόδι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Οι αστυνομικοί μέσα στο όχημα βρήκαν τις τρεις ταμειακές μηχανές από τα καταστήματα που διέρρηξαν οι δράστες και ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του 17χρονος.
Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση…

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...