Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Νεκρή σε τροχαίο δυστύχημα μητέρα δυο ανήλικων παιδιών!



ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ ΜΕ ΤΟ ΛΕΥΚΟΧΩΡΙ
(08/05/2015 00:50)

Στην άσφαλτο άφησε χθες το απόγευμα την τελευταία της πνοή μια 44χρονη γυναίκα από την Αλβανία που εδώ και πάνω από 20χρόνια είχε στήσει τη ζωή της στο Λευκοχώρι με το 45χρονο σύζυγό της, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος και τα δύο τους ανήλικα παιδιά.


Το ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 6:30 το απόγευμα, όταν το ζευγάρι επέστρεφε από το μεροκάματο με το μηχανάκι τους στο Λευκοχώρι. Λίγα μέτρα όμως πριν τη γέφυρα του Πηνειού, στα όρια των Καβασίλων με το λευκοχωρι, ο 45χρονος που οδηγούσε το μηχανάκι με συνεπιβάτη την 44χρονη σύζυγό του, επιχείρησε – σύμφωνα με τις μαρτυρίες αυτοπτών – για άγνωστο λόγο, να κάνει αναστροφή πάνω στην Εθνική Οδό Πατρών Πύργου.



Εκείνη την ώρα όμως, Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούταν πάνω στην Εθνική Οδό, έχοντας την ίδια κατεύθυνση συγκρούστηκε με το μηχανάκι παρά την προσπάθεια της οδηγού του να το αποφύγει.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με την 44χρονη να εκσφενδονίζεται από το μηχανάκι και να καταλήγει στο οδόστρωμα, μερικά μέτρα πιο κάτω, και τον 45χρονο επίσης σύζυγό της να πέφτει και αυτός αιμόφυρτος στον δρόμο. Ο θάνατος της 44χρονης γυναίκας ήταν ακαριαίος, ενώ 45χρονος σύζυγός της μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας.


Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση..
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...