Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Συνελήφθησαν οι ληστές των Λεχαινών


Συνελήφθησαν οι ληστές των Λεχαινών
Άμεση ήταν η αντίδραση της Ασφάλειας Αμαλιάδας, αφού μέσα σε 24 ώρες όχι απλά εξιχνίασαν αλλά προέβησαν και στη σύλληψη δυο εκ των τριών δραστών της ληστείας που καταγράφηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στα Λεχαινά με θύμα μια 90χρονη γυναίκα.

Δράστες της ληστείας είναι τρεις αλλοδαποί, Αλβανικής καταγωγής ηλικίας 34, 25 και 24 ετών, - οι δυο πρώτοι συνελήφθησαν ενώ αναζητείται ο τρίτος - ενώ χθες το μεσημέρι εντοπίστηκε και προσήχθη στο δεύτερο όροφο του κτιρίου που στεγάζονται οι υπηρεσίες της Αμαλιάδας και ο 40χρονος κλεπταποδόχος στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν τα χρυσαφικά που είχαν αφαιρεθεί από την 90χρονη.
Η ληστεία διεπράχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν  οι τρεις δράστες μπήκαν στο σπίτι της 90χρονης στα Λεχαινά παραβιάζοντας παράθυρο και άρχισαν να αναζητούν αντικείμενα αξίας. Η ηλικιωμένη γυναίκα ωστόσο τους αντιλήφθηκε και ξύπνησε με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της παράνομης πράξης τους να της ασκήσουν σωματική βία. Η γυναίκα, -που ζούσε μόνη-  δε μπόρεσε να τους εμποδίσει και κατάφεραν να της κλέψουν χρυσαφικά αξίας και μία τηλεόραση. Αμέσως ενημερώθηκε το τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας και άρχισαν οι έρευνες οι οποίες τους οδήγησαν στους τρείς αλλοδαπούς. Χθες το πρωί 24 ώρες μετά τη ληστεία άντρες της Ασφάλειας Αμαλιάδας, προχώρησαν σε έρευνα των σπιτιών στα Λεχαινά και τη σύλληψη των δυο δραστών. Οι έρευνες τους οδήγησαν στη Μυρσίνη όπου διατηρούσε σπίτι ο 40χρονος κλεπταποδόχος στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν τα χρυσαφικά που στη συνέχεια αποδόθηκαν στη δικαιούχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...