ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

«Καμία απογοήτευση, μόνο υπερηφάνεια»


Δηλώσεις του Παναγιώτη Αγγελόπουλου μετά την ήττα του Ολυμπιακού

Μόνο υπερηφάνεια νιώθει για τον Ολυμπιακό ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, όπως δήλωσε στη ΝΕΡΙΤ μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο εκ των ιδιοκτητών της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ τόνισε πως δεν νιώθει απογοήτευση, δίνοντας το σύνθημα για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος.

«Πρώτα απ’ όλα είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα. Παίξαμε τον τέταρτο τελικό σε έξι χρόνια και τρίτο τα τελευταία τέσσερα. Είμαστε βάσει αποτελεσμάτων η πιο πετυχημένη ομάδα τα τελευταία επτά χρόνια. Η διάρκεια δείχνει πολλά. Η ομάδα δεν είχε την απαιτούμενη ενέργεια να χτυπήσει το παιχνίδι γιατί είχε παίξει έναν τελικό με ένα μεγαθήριο προχθές. Δεν γίνεται να έχει την ίδια ενέργεια στο τέλος.

Στα πέντε λεπτά είχαμε ευκαιρίες να μειωθεί η διαφορά. Θέλω να πω ότι μία από αυτές τις φάσεις να είχε μπει καλάθι θα ήμασταν κοντά. Όμως, είναι ένα άθλημα που όλα είναι οριακά. Η ΤΣΣΚΑ έχασε προχθές ένα δικό της παιχνίδι. Σήμερα εμείς προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε τον αγώνα, χωρίς ενέργεια. Το σημαντικό ήταν οι 7 βολές που χάσαμε στο πρώτο ημίχρονο. δεν υπάρχει απογοήτευση, μόνο υπερηφάνεια για αυτή την ομάδα. Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Μας αναγνωρίζει όλη η Ευρώπη. Ήρθε πριν το ματς ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, ο Ομπράντοβιτς και ο κ. Κοντονής και μας έδωσαν συγχαρητήρια», δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και συμπλήρωσε αναφερόμενος στη Ρεάλ:

«Δεν διαφωνώ ότι η Ρεάλ ήταν καλύτερη σήμερα. Για να φτάσει εδώ είχε εύκολο TOP 16, ενώ έναν εύκολο ημιτελικό, άρα είχε και περισσότερη ενέργεια. Επίσης, αυτός ήταν ο τρίτος σερί τελικός και έγινε μέσα στη Μαδρίτη. Δεν έπρεπε να πάρουν κι αυτοί έναν, 20 χρόνια είχαν να το πάρουν».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: