Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Ηλεία: "Άνευρο" καλοκαίρι – Δεν ξεπερνά τους 30οC ο υδράργυρος


summer
Στο ίδιο μοτίβο ο καιρός σήμερα όπως και τις προηγούμενες ημέρες. Ο υδράργυρος παραμένει κάτω από τους 30οC σε όλο το νομό και το κύμα δροσιάς συνεχίζεται. Στα κεντρκά του νομού αναμένεται να φτάσει η θερμοκρασία τους 29οC (Ολυμπία - Ώλενα), ενώ στα νότια θα κυμανθεί στους 26 με 27οC, όπως και στον Κάμπο της Ηλείας. Αρκετή δροσιά στην Ανδρίτσαινα με 24οC χωρίς να συνοδεύεται από άλλα φαινόμενα πλην παροδικής συννεφιάς.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα
Καλοκαιρία σε ολόκληρη τη χώρα με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών στα ορεινά της Ηπείρου τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015. 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 31 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 16 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 19 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στο Ανατολικό Αιγαίο να φτάνει τους 30 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Ηλιοφάνεια, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. 
Ηλιοφάνεια, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το απόγευμα νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι. (meteo.gr)

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...