Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας



Γρύλλος
Την καμπάνα, τους χάλκινους δίσκους κάτω από τα μανουάλια και τη μικροφωνική εγκατάσταση, αφαίρεσαν άγνωστοι διαρρήκτες από το εξωκκλήσι στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Γρύλλο, σύμφωνα με την καταγγελία του Επιτρόπου. Η αξία τους υπολογίζεται στα 800 ευρώ.
   Λίγο πιο ψηλά,
στη Θεισόα, οι δράστες μπήκαν σε σπίτι χθες το πρωί, εκμεταλλευόμενοι την ολιγόωρη απουσία του ιδιοκτήτη και πήραν το ποσό των 3.000 ευρώ.
   Εξάλλου, το απόγευμα του Σαββάτου, άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι 26χρονης στο Τραγανό και αφαίρεσαν το πορτοφόλι της που περιείχε το ποσό των 200 ευρώ, ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια και ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Θολό
  
  Πήγε να περάσει το φανάρι και ήρθε αντιμέτωποι με δυο ανήλικα Ρομά που την έβρισαν και την χτύπησαν. Ο λόγος για 65χρονη από το Πελόπιο που κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, χωρίς να υποβάλλει μήνυση. Κάτι που όμως έκανε ένας Αυστριακός κάτοικος Μεσσηνίας, σε βάρος Ηλείου, για απειλή και εξύβριση, το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή του Θολού. Μήνυση κατά του εν διαστάσει συζύγου της, υπέβαλε όμως και ημεδαπή, για ενδοοικογενειακή βία.

 Βάρδα
   Τέλος, συνολικά 8 άτομα συνέλαβαν οι αστυνομικοί του Α.Τ Βάρδας, του Α.Τ Γαστούνης και του Α.Τ Κρεστένων. Στην πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί του Α.Τ Βάρδας συνέλαβαν τέσσερις γυναίκες Ρομά, ηλικίας 22, 34, 36 και 40 ετών, για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας στη Βάρδα. Κατά την προσαγωγή τους διαπιστώθηκε σε βάρος της 34χρονης και της 40χρονης εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.
   Καταδικαστικές αποφάσεις, εκκρεμούσαν όμως και σε βάρος των δυο Ρομά, 22 και 25 χρόνων αντίστοιχα, που συνέλαβαν χθες το πρωί και το απόγευμα αντίστοιχα, οι αστυνομικοί του Α.Τ Γαστούνης.
   Τέλος, χθες το πρωί, οι αστυνομικοί του Α.Τ Κρεστένων, συνέλαβαν δυο ημεδαπούς για την εκτέλεση παράνομων οικοδομικών εργασιών, στο Επιτάλιο.
 patrisnews.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ