Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ηλεία: Βροχές και καταιγίδες παντού


IMG_2944
Το βροχερό σκηνικό του καιρού επιστρέφει για σήμερα Τετάρτη στην Ηλεία. Από το πρωί σε πολλές περιοχές θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκηλωθούν ασθενείς βροχές. Μετά το μεσημέρι τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν και τοπικά να εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες που γρήγορα θα επεκταθούν σε όλη το νομό και θα διαρκέσουν έως τα ξημερώματα της Πέμπτης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 25οC, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά με τοπικές βροχές ή πρόσκαιρες καταιγίδες στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα, τη Βόρεια Κρήτη, τα νησιά του Ιονίου και μετά το μεσημέρι στα δυτικά ηπειρωτικά περιμένουμε την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015. Παράλληλα, ενίσχυση θα παρουσιάσουν οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο, με συνέπεια την πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά. 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 16 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 15 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 18 έως 22 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 17 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 26 βαθμούς στα Δωδεκάνησα. 
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και στο Κεντρικό Ιόνιο μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ. 
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά τμήματα περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά τμήματα η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. 
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή πρόσκαιρη καταιγίδα τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...