Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

«Πέφτουν τα τσιμέντα» με τον Μπερμπάτοφ στην Τούμπα

ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ

Έρχεται στον ΠΑΟΚ ο Βούλγαρος στράικερ



Ήταν από τους πιο περιζήτητους επιθετικούς που κυκλοφορούσαν ελεύθεροι. Και ο ΠΑΟΚ ήθελε απεγνωσμένα επιθετικό. Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην εξαιρετική προσφορά που του έκανε ο Ιβαν Σαββίδης και φτάνει με τα μπόνους τα 2 εκατ. ευρώ.
Παρά το έντονο φλερτ με την Άστον Βίλα, μετά το ναυάγιο στην συγκεκριμένη υπόθεση, ο βούλγαρος επιθετικός δεν είχε άλλη πρόταση σαν αυτή του ΠΑΟΚ στα χέρια του και εν τέλει οι Θεσσαλονικείς -με τη μεθοδικότητά τους και δείχνοντάς του πόσο πολύ τον ήθελαν στην ομάδα- τον έκαναν δικό τους.
Ο 34χρονος φορ με παραστάσεις σε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης πείστηκε απ' το πλάνο που του παρουσιάστηκε και αποφάσισε να έρθει να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, αποτελώντας αν όχι την πιο σημαντική φετινή μεταγραφή της Σούπερ Λίγκας, τουλάχιστον μία εξ' αυτών.
Ο παίκτης αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη.
Να τονίσουμε ότι ο Μπερμπάτοφ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του Europa League (δεν έχει δηλωθεί) και θα παίξει στην Ευρώπη μόνο αν ο ΠΑΟΚ περάσει στην επόμενη φάση.
Ο Μπερμπάτοφ προέρχεται από μια παραγωγική σεζόν με τη Μονακό, όπου είχε 9 γκολ σε 38 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Αναδείχθηκε από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και ακολούθως έκανε μεγάλη καριέρα σε Λεβερκούζεν (90 γκολ σε 202 εμφανίσεις από το 2001 μέχρι το 2006), Τότεναμ (46 γκολ σε 101 ματς από το 2006 μέχρι το 2008), Μαν. Γιουνάιτεντ (56 γκολ σε 147 ματς από το 2008 μέχρι το 2012) και Φούλαμ (20 γκολ σε 54 ματς από το 2012 μέχρι το 2014), ενώ την τελευταία μιάμιση σεζόν έπαιζε στο Πριγκιπάτο. Επίσης είχε 48 γκολ σε 78 εμφανίσεις με την εθνική του ομάδα, όπου είναι πρώτος σκόρερ όλων των εποχών, ενώ έχει αναδειχθεί καλύτερος ποδοσφαιριστής στην πατρίδα του επτά φορές.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...