Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


-Έναν 40χρονο και έναν 42χρονο, συνέλαβαν οι αστυνομικοί καθώς ύστερα από έρευνες διαπιστώθηκε να κατέχουν ναρκωτικά.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες, ερεύνησαν το σπίτι του 42χρονου, στο οποίο βρισκόταν και ο 40χρονος όπου βρήκαν και κατέσχεσαν μια νάυλον συσκευασία με ηρωίνη βάρους 1,4 γραμ., μια χάρτινη συσκευασία με κάνναβη βάρους 0,9 γραμ., τρία φαρμακευτικά δισκία – τα οποία ο συλληφθείς κατείχε παράνομα – καθώς και αντικείμενα χρήσης της ηρωίνης. Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις Εισαγγελικές Αρχές.
-Σαράντα πρόβατα συνολικής αξίας 6 χιλ. ευρώ, αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες από αγρόκτημα στην περιοχή των Σαβαλίων. Ο ιδιοκτήτης του κοπαδιού, δεν πίστευε στα μάτια του όταν αντιλήφθηκε την κλοπή των ζωντανών του και άμεσα το κατήγγειλε στους αστυνομικούς, οι οποίοι διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δράστες της κλοπής, κατάφεραν να εισέλθουν μέσα στο αγρόκτημα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κάποιον και έκαναν ανενόχλητοι την δουλειά τους. 
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...