Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Ηλεία: Ηρεμία πριν την καταιγίδα . . .


zesti-fthinoporini
Τις τελευταίες ημέρες καλοκαιρίας πριν την έλευση μιας σοβαρής κακοκαιρίας φαίνεται πως διανύουμε από σήμερα έως το Σάββατο. Την Κυριακή στην Ηλεία θα ψηφίσουμε μάλλον με συννεφιασμένο ουρανό και με πιθανές βροχές κατά τόπους, ενώ από Δευτέρα αναμένονται καταιγίδες διαρκείας.

Για σήμερα ο υδράργυρος θα κυμανθεί στους 32-33οC στις μέγιστες τιμές και αρκετά πιο δροσερά στη διάρκεια της νύχτας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα
Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μόνο νεφώσεις, ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο και ζέστη στα δυτικά, περιμένουμε την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 31 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 18 έως 35 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 20 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στο Ανατολικό Αιγαίο να φτάνει τους 31 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στις Κυκλάδες και το Βορειοανατολικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι.  (meteo.gr)

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...