Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Ηλεία: Με ηλιοφάνεια την Τρίτη



autumn-trees-leaves-sun
Καλές καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν στην Ηλεία σήμερα Τρίτη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 15 έως τους 25οC, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι βορειοδυτικοί. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ορεινά του νομού, χωρίς όμως ιδιαίτερα φαινόμενα.


Στην υπόλοιπη Ελλάδα
Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά και στις Σποράδες, όπου θα εκδηλωθούν λίγες ασθενείς βροχές, περιμένουμε την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015. Τις πρωινές και νυκτερινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. 
Η θερμοκρασία σε πτώση, θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 15 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 15 έως 27 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 16 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. 
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στα βόρεια ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στην περιοχή των Δωδεκανήσων θα επικρατήσουν μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. 
Τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και ανατολικά όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν λίγες ασθενείς βροχές, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και στα ανατολικά μέτριοι 5 μποφόρ. 
Τοπικές νεφώσεις κυρίως ανατολικά τμήματα του νομού όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν λίγες ασθενείς βροχές, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.  (meteo.gr)

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...