Απίστευτο ντέρμπι στο Καυτανζόγλειο




ΠΑΟΚ ΗΡΑΚΛΗΣ

Ισόπαλοι 3-3 ήρθαν Ηρακλής και ΠΑΟΚ




Σε ένα ματς που τα είχε σχεδόν όλα, Ηρακλης και ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι με το εντυπωσιακό 3-3.
Μοιραίος ο Μπερμπάτοφ για τον «Δικέφαλο του Βορρά» αφού στις καθυστερήσεις και με το σκορ στο 3-2, νικήθηκε από τον Περνίς και στη συνέχεια ο Μπαρτολίνι που υπέπεσε στην παράβαση, διαμόρφωσε το τελικό σκορ!

Το ματς

Από την τελευταία φορά που τέθηκαν αντιμέτωποι Ηρακλής και ΠΑΟΚ πέρασαν 1652 μέρες. Φυσιολογικό ήταν λοιπόν για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης το ενδιαφέρον να είναι αυξημένο, όπως μαρτυρούσε και η παρουσία του γνωστού φίλου του «Γηραιού», Πασχάλη Τερζή στο γήπεδο υπό τους ήχους τραγουδιών του!
Πάντως και μέσα στον αγωνιστικό χώρο οι… μουσικές δεν άργησαν να ακουστούν…
Αναμφίβολα η πιο χτυπητή αδυναμία του συνόλου που έχει φτιάξει ο Τούντορ είναι το διόλου άδικο έλλειμμα εμπιστοσύνης που δημιουργεί η παρουσία του Όλσεν κάτω από τα δοκάρια και γενικότερα η αμυντική λειτουργία ακόμη και στο σύστημα με τρεις κεντρικούς οπισθοφύλακες.
Η μνημειώδης αδράνεια όλων τους στο 14’ έδωσε στον Μακρή την ευκαιρία να σκοράρει ανενόχλητος στη μικρή περιοχή μετά από κόρνερ, ενώ ένα λάθος στο τέλος του ημιχρόνου βοήθησε τον Βέλλιο να ξεδιπλώσει πτυχές του ταλέντου του και να σημειώσει το δεύτερο γκολ του «Γηραιού». Έτσι απλά, με τρεις τελικές -εκ των οποίων οι δύο στην εστία- οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να προηγούνται 2-1, έχοντας βρει τον τρόπο να απαντήσουν στο τέρμα του Πέλκα με κεφαλιά στο 35’.
Παρά τη συντριπτική κατοχή μπάλας, ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε κυρίως μόνο από αριστερά (παρά τη συμμετοχή του Λέοβατς στο γκολ) με τον δραστήριο και πολύ καλό Ροντρίγκες, ενώ Μπερμπάτοφ και Μακ δεν είχαν την τροφοδότηση που θα ήθελαν. Τότε μίλησαν οι πάγκοι των δύο ομάδων. Η αποχώρηση του Μπουλούτ μάλλον αποδυνάμωσε τον Ηρακλή, ενώ αντίθετα η είσοδος των Κάτσε και Αθανασιάδη έδωσε στον ΠΑΟΚ ενίσχυση στον άξονα και δύναμη πυρός μπροστά. Ακόμη και σε μια μέτρια –όπως έμοιαζε μέχρι εκείνη την ώρα βραδιά- ο Μπερμπάτοφ χρειάστηκε μια στιγμή για να δείξει πόσο «μυρίζεται» το γκολ και να ισοφαρίσει σε μια φάση που ενδεχομένως να έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι ελάχιστα λεπτά πριν είχε περάσει στο ματς ο Κλάους, με την άμυνα του Ηρακλή να μην έχει προσαρμοστεί στην παρουσία και δεύτερου κλασικού προωθημένου.
Το καταπληκτικό χτύπημα φάουλ του Τζαβέλλα στο 77’ έφερε «τούμπα» το ματς κι έδωσε στον ΠΑΟΚ προβάδισμα με σκορ 3-2, που θα μπορούσε να δώσει τη νίκη… Όμως, όλα κρίθηκαν λίγο αργότερα… Ακριβώς στο 90’ ο Μπερμπάτοφ εκτέλεσε πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Μπαρτολίνι. Η απόκρουση του Περνίς θα μπορούσε απλά να σημάνει το γεγονός πως ο Βούλγαρος δεν σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Τελικά έμελε να κρίνει το ματς αφού σε ένα παράξενο παιχνίδι της μοίρας στο επόμενο λεπτό ήταν ο Μπαρτολίνι εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 3-3 και μέσα σε… δευτερόλεπτα μετατράπηκε σε ήρωα της αναμέτρησης!
Πηγή: sport-fm.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ