Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Ηλεία: Συνελήφθη 27χρονος που έκλεψε 70 λίτρα λάδι από βενζινάδικο


sillipsi_big
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Πύργο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας σε συνεργασία με
αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, 27χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.
Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζουν ακόμη δύο 39χρονοι ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα), συνεργοί του, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.
Ειδικότερα, στις (12-11-2015) το βράδυ, οι τρείς δράστες ενεργώντας από κοινού  εισήλθαν από ανασφάλιστη θύρα, σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Τραγανό Ηλείας, όπου αφαίρεσαν εβδομήντα λίτρα λάδι και δύο μπαταρίες αυτοκινήτου, καθώς και διάφορα εργαλεία. Στη συνέχεια φόρτωσαν τα κλοπιμαία στο αυτοκίνητο του 39χρονου και τράπηκαν σε φυγή.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των δραστών, ενώ εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες, στον Πύργο, ο 27χρονος.
Σημειώνεται ότι κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του 39χρονου, ως μέσο τέλεσης της παράνομης πράξης τους, ενώ στο εσωτερικό του κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του πρατηρίου.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...