Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Πάτρα: Έκανε μαύρο στο ξύλο υπάλληλο κινητής τηλεφωνίας


kinito1
Σκηνές ροκ εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τετάρτης σε υποκατάστημα κινητής τηλεφωνίας στο Ψαροφαί. Ήταν λίγο μετά τις 9.00 όταν στο κατάστημα μπήκε ένας εύσωμος νεαρός ο οποίος ζήτησε να μιλήσει κάποιον υπεύθυνο για τους λογαριασμούς, κάτι το οποίο και έγινε.

Ο άντρας στη συνέχεια έβγαλε το λογαριασμό που του είχε στείλει η εταιρεία ο οποίος ανερχόταν σε 255 ευρώ και ζήτησε να του εξηγήσουν πως γίνεται για πρόγραμμα που πληρώνει 55€ και το οποίο είχε υπερβεί ως προς το χρόνο ομιλίας κατά τρείς ώρες να έχει χρεωθεί επιπλέον 200 ευρώ.
Παράλληλα κατηγορούσε την εταιρεία πως όταν υπέγραφε συμβόλαιο μαζί της άλλο ποσό είχαν δεσμευθεί πως θα πληρώνει πάγιο και το τελευταίο διάστημα ο λογαριασμός ήταν αυξημένος  κάθε φορά παρόλο που δεν είχε ξεπεράσει τις δωρεάν μονάδες αλλά ούτε είχε καλέσει αριθμούς οι οποίοι χρεώνονται επιπλέον.
Οι εξηγήσεις αλλά και οι απαντήσεις που πήρε από τον υπάλληλο κάθε άλλο παρά ικανοποιητικές κρίθηκαν με αποτέλεσμα να ζητά την αφαίρεση μέρους του ποσού που του ζητούσαν να καταβάλει .
Η αρνητική απάντηση στο αίτημα του αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με αποτέλεσμα  ο πελάτης να χάσει την ψυχραιμία του και να αρχίσει σε έξαλλη κατάσταση να χτυπά μπουνιές και κλωτσιές τον ανήμπορο να αντιδράσει υπάλληλο.

Πηγή

patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...