Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας



-Το κτήριο που στεγάζει το ΚΑΠΗ και την Φιλαρμονική στη Γαστούνη έβαλαν στόχο άγνωστοι δράστες. Από το χώρο οι άγνωστοι αφαίρεσαν μουσικά όργανα και ηλεκτρονικά είδη ενώ
σύμφωνα με την καταγγελία του αρμόδιου αντιδημάρχου που αντιλήφθηκε την κλοπή οι δράστες στην προσπάθειά τους να βρουν κι άλλα τιμαλφή προκάλεσαν φθορές σε φοριαμούς και συρτάρια. Η αξία των αντικειμένων που αφαίρεσαν οι άγνωστοι ανέρχεται στο ποσό των 1300 ευρώ ενώ οι φθορές φτάνουν τα 500 ευρώ.


-Την τελευταία του πνοή άφησε χθες το μεσημέρι ένας 45χρονος άνδρας στην περιοχή του Βαρθολομιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας, βρέθηκε αναίσθητος στο παγκάκι της πλατείας του Βαρθολομιού από περίοικους οι οποίοι κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης που μεταφέρθηκε ο 45χρονος διαπιστώθηκε ο θάνατός του ενώ τα αίτια του θανάτου θα διακριβωθούν από την νεκροψία – νεκροτομή που θα γίνει. Σύμφωνα με πηγές, οι αστυνομικές Αρχές έχουν αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια.

-Λάτρεις του τσίπουρου φαίνεται να ήσαν οι δράστες της κλοπής που σημειώθηκε σε περιοχή της Βάρδας. Οι άγνωστοι αφού παραβίασαν την πόρτα αποθήκης πήραν πενήντα κιλά τσίπουρο αλλά δεν άφησαν πίσω τους κι άλλα αντικείμενα που υπήρχαν μέσα στην αποθήκη. Έτσι αφαίρεσαν ένα χορτοκοπτικό, μοτέρ ποτίσματος και έναν τενεκέ ελαιόλαδο.

-Πέντε κριάρια και δέκα προβατίνες αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες από μαντρί σε αγροτεμάχιο της περιοχής της Εφύρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι, μπήκαν μέσα στο αγροτεμάχιο και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί πήραν τα δεκαπέντε ζώα και έφυγαν σαν κύριοι.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...