Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Καιρός: Καλοκαιρία με... βροχές στα νότια



Καιρός: Καλοκαιρία με... βροχές στα νότια

Καλοκαιρία στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας αναμένεται τη Δευτέρα (30.11.2015) σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού. Οι βοριάδες στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 μποφόρ, ενώ στα νότια αναμένεται να βρέξει. Η θερμοκρασία στα ανατολικά θα σημειώσει μικρή πτώση.

Μακεδονία, Θράκη - Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες το πρωί στην ανατολικά Μακεδονία και τη Θράκη. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και νωρίς το πρωί στο Θερμαϊκό τοπικά 6 οι οποίοι βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 03 έως 14 βαθμούς Κέλσιου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος - Καιρός: λίγες νεφώσεις. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 και το πρωί στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος - Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το πρωί στα νότια. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και το πρωί στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη - Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες μέχρι το απόγευμα θα είναι παροδικά αυξημένες οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Το πρωί στην Κρήτη πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Άνεμοι: βόρειοι 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση στα δυτικά. Θερμοκρασία: από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα - Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες το πρωί στα νότια θα είναι κατά τόπους αυξημένες οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική - Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και το πρωί στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη - Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 και νωρίς το πρωί στο Θερμαϊκό τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 07 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Λευκάδα - Καιρός: λίγες νεφώσεις. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...