Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας



-Χρυσαφικά αξίας περίπου 1000 ευρώ αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες από οικία στην περιοχή της Κυλλήνης. Σύμφωνα με πληλροφορίες, οι δράστες εισήλθαν στο χώρο της οικίας αφού παραβίασαν παράθυρο και τη στιγμή που ο 78χρονος ιδιοκτήτης έλειπε από το σπίτι του.


-Έναν 24χρονο στην περιοχή της Γαστούνης συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, καθώς, όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας για διακεκριμένες κλοπές, κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία.

-Από το πορτ-μπαγκάζ ενός ΙΧΕ επιβατηγού αυτοκινήτου που ήταν ανοικτό, κατάφεραν άγνωστοι δράστες να μπουν μέσα στην καμπίνα του οχήματος και να αφαιρέσουν διάφορα προσωπικά έγγραφα του 55χρονου ιδιοκτήτη του. Το αμάξι όμως ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, σταθμευμένο μέσα στην αυλή του σπιτιού και οι δράστες εκμεταλλεύθηκαν το γεγονός. Έτσι μετά το αυτοκίνητο, προχώρησαν προς την αποθήκη του σπιτιού από την οποία, πήραν ένα μοτέρ και ελαιόπανα που είχε ο 55χρονος για την συγκομιδή του ελαιοκάρπου. 
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...