Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Κόκκινος πορθητής στην Πόλη

ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ


Επική νίκη του Ολυμπιακού με 91-87 απέναντι στην Εφές



Μία απίστευτη νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός μέσα στην «καυτή» έδρα της Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη, λυγίζοντας στην παράταση τους Τούρκους με σκορ 91-87, μετά από συναρπαστικό παιχνίδι.
Οι “ερυθρόλευκοι” ξεκίνησαν δυνατά στο παιχνίδι και βρέθηκαν να προηγούνται στη δεύτερη περίοδο με διαφορά που έφτασε ως και τους 15 πόντους (15-30), όμως στη συνέχεια οι Τούρκοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, με πρωταγωνιστές τους Γκρέιντζερ και Σάριτς, ενώ στο πρώτο πεντάλεπτο της τελευταίας περιόδου οι Πειραιώτες κατέρρευσαν, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να κάνουν ένα σερί 18-5 και να φέρουν την υπέρ τους διαφορά στους 11 πόντους.
Όμως οι παίκτες του Γιάνη Σφαιρόπουλου αντέδρασαν και κατάφεραν να φέρουν τη διαφορά στο καλάθι 19 δευτερόλεπτα πριν το τέλος (75-73) και στον πόντο στα 12 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη (76-75), ενώ στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να "τελειώσουν" την Εφές μετά τις δύο χαμένες βολές του Ερτέλ, όμως ο Στρόμπερι ευστόχησε μόνο στη μία από τις δύο δικές του βολές, κι έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση (76-76).
Η παράταση εξελίχθηκε σε... διαγωνισμό τριπόντων. Ερτέλ και του Λοτζέσκι με δύο συνεχόμενα τρίποντα ο καθένας έφεραν το ματς στο 84-84, ενώ ακολούθησαν ακόμα δύο τρίποντα από Αθηναίου και Ντίμπλερ, με το σκορ να γίνεται 87-87 ένα λεπτό πριν το τέλος. Τη νίκη στον Ολυμπιακό έδωσαν τελικά με δικά τους καλάθια οι Παπαπέτρου και Στρόμπερι, κάνοντας το 91-87 και ρίχνοντας στο καναβάτσο τους Τούρκους.
Για την τουρκική ομάδα κορυφαίος ήταν ο Γκρέιντζερ με 26 πόντους, ο Σάριτς τον ακολούθησε με 11 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ καλή εμφάνιση έκανε και ο πρώην “ερυθρόλευκος” Μπράιαντ Ντάνστον, με 7 πόντους και 7 ριμπάουντ. Από τον Ολυμπιακό ξεχώρισαν ο Πρίντεζης, με 17 πόντους, και ο Χάντερ με 15 και οι Παπαπέτρου και Λοτζέσκι που πέτυχαν από 11 πόντους, με κρίσιμα καλάθια στο τέλος. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πάτρικ Γιανγκ αποχώρησε τραυματισμένος στην αρχή του παιχνιδιού.
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...