Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Πύργος: Μεγάλη και κοινή πορεία στην πανεργατική απεργία (photos)


poreia1aa
Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια οι δύο «πυρήνες» κινητοποιήσεων στην Ηλεία πορεύτηκαν μαζί σε κοινή πορεία διαμαρτυρίας στο πλαίσιο της πανεργατικής πανελλαδικής απεργίας.

Από τις 10.30 το πρωί ξεκίνησαν οι συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, των αγροτών και των συνδικάτων στην πλατεία ΟΤΕ, με πολλούς πολίτες που στο παρελθόν υποστήριζαν το ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκονται ανάμεσά τους. Ήταν η συγκέντρωση που είχε μεγαλύτερο παλμό και περισσότερο κοινό, ενώ σχεδόν όλοι οι επικεφαλής συνδικάτων χαιρέτισαν την συγκέντρωση με κεντρική ομιλήτρια την πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Αμαλιάδας Νατάσα Παναγιωτάρα.
Η δεύτερη συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ, της ΕΛΜΕ και των πρωτοβάθμιων σωματείων Ηλείας στο 2ο λύκειο Πύργου, είχε σαφώς λιγότερο κόσμο. Ξεκίνησαν οι συγκεντρωμένοι την πορεία τους και συνδέθηκαν με τους συγκεντρωμένους στην πλατεία ΟΤΕ. Μάλιστα ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ηλείας Λάζαρος Ασμής απηύθυνε χαιρετισμό στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, δίνοντας το έναυσμα για κοινή πορεία. Όπως και έγινε. Η πορεία ξεκίνησε με τα τρακτέρ των αγροτών και ακολούθησαν όλα τα συμμετέχοντα σωματεία. Η πορεία κινήθηκε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και διέσχισε την κεντρική πλατεία.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...