Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Ζάκυνθος: Νεκρός και κομματιασμένος από την πτώση βρέθηκε ο αγνοούμενος κινέζος στην περιοχή του Ναυαγίου


kinezos-navagio-zakynthos
Ο επίλογος της άσχημης τύχης που είχε ο άτυχος Αμερικανικής καταγωγής, 32χρονος κινέζος, γράφτηκε στο Πόρτο Βρώμη απόψε αργά το απόγευμα.
Ο θάνατός του ήταν δεδομένος. Η αναζήτησή του βρισκόταν σε εξελιξη από χθες (Παρασκευή 20/11) το μεσημέρι. Το νεκρό σώμα, βρέθηκε στην παραλία του Ναυαγίου ενώ η τετράτροχη μοτοσυκλέτα που είχε νοικιάσει βρέθηκε στο υπαίθριο πάρκινγκ που υπάρχει κοντά στην εξέδρα φωτογράφισης, πάνω από το Ναυάγιο. Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, λιμενικές και αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην περιοχή. Ντόπιοι ψαράδες με βάρκα, πήγαν στην παραλία του Ναυαγίου, εντόπισαν τη σορό και την μετέφεραν στο λιμανάκι στο Πόρτο Βρώμη. Από εκεί μεταφέρθηκε με νεκροφόρα στην πόλη της Ζακύνθου, από όπου θα μεταφερθεί στην Πάτρα για νεκροψία.
kinezos navagio zakynthos 4
ΩΡΑ 18.20 Η σορός του άτυχου κινέζου τουρίστα, κατεβαίνει από την ψαρόβαρκα
kinezos navagio zakynthos 3
ΩΡΑ: 18.00 Η ψαρόβαρκα φτάνει στο λιμάνακι στο Πόρτο Βρώμη. Εχει πέσει σκοτάδι
kinezos navagio zakynthos 2
kinezos navagio zakynthos
ΩΡΑ 17.35: Η σωρός του 32χρονου με δυσκολία θα μεταφερθεί σε καϊκι λόγω των φοβερών ανέμων στην περιοχή. Ακολούθως θα μεταφερθεί, με το αλιευτικό σκάφος στο Πόρτο Βρώμη.
Εκεί βρίσκονται δυνάμεις Λιμενικού, Αστυνομίας και ΕΚΑΒ.
Από εκεί θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο μέχρι τη μεταφορά της στην Πάτρα για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομή.
kinezos navagio zakynthos 1
Έρευνα για τα ακριβή αίτια θανάτου διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, αν και πιθανότερο σενάριο θεωρείται αυτό του ατυχήματος.

Πηγή

imerazante.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...