Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Ηλεία: Καλοκαιρία με παροδικές συννεφιές


autimn
Με καλό καιρό ξεκίνησε και αυτή η εβδομάδα και αναμένεται να συνεχιστεί έτσι. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, ενώ φαινόμενα δεν προβλέπεται να υπάρξουν
πιθανότατα έως το τέλος της εβδομάδας. Ωστόσο θα έχουμε παροδικές συννεφιές. Ιδανικός καιρός λοιπόν για το μάζεμα της ελιάς. Για σήμερα Τρίτη στην Ηλεία, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 9 έως τους 22oC, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα
Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες και τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί, περιμένουμε.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 11 έως 22 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 10 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε  και στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και σταδιακά βορειοδυτικοί έως μέτριοι.
Ηλιοφάνεια, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και σταδιακά βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί. meteo.gr)

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...