Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Αθώος 57χρονος Πατρινός επιχειρηματίας για σωματεμπορία εις βάρος 37χρονης


Αθώος κρίθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο 57χρονος επιχειρηματίας από την περιοχή της Πάτρας, που είχε συλληφθεί το προηγούμενο διάστημα
με την κατηγορία της σωματεμπορίας κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, σε βάρος της 37χρονης Ρωσίδας συντρόφου του που διέμενε στην περιοχή.
Η συγκεκριμένη υπόθεση, που απασχόλησε πριν από δύο περίπου χρόνια την κοινή γνώμη, αφορούσε τη σύλληψη του 57χρονου άνδρα, τον οποίο κατηγόρησε η κατά είκοσι χρόνια περίπου νεότερη, σύντροφός του, ότι την εξανάγκαζε να εκδίδεται χωρίς την θέλησή της, από το έτος 2010 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2013, με αποτέλεσμα να αποκομίζει οικονομικό όφελος από αυτή την διαδικασία.
Συνήγορος υπεράσπισης του 57χρονου διορίσθηκε αυτεπάγγελτα από το δικαστήριο ο δικηγόρος από τον Πύργο, Νίκος Παναγόπουλος του Κωνσταντίνου, ενώ η 37χρονη Ρωσίδα εμφανίστηκε στη δίκη χωρίς δικηγόρο υπεράσπισης.

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...