Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Ηλεία; Ήλιος με τσουχτερό κρύο στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη


ilios_nefoseisΜε τις ίδιες καιρικές συνθήκες θα διανύσουμε το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου στην Ηλεία. Χειμώνας μεν, αλλά χωρίς φαινόμενα, με αραιές νεφώσεις και με σταδιακή υποχώρηση της θερμοκρασίας. Το κρύο θα είναι τσουχτερό κυρίως τις πρωινές ώρες
στο ξημέρωμα με θερμοκρασίες στα όρια του παγετού σε πολλές ημιορεινές και ορεινές περιοχές του νομού. Ο υδράργυρος για σήμερα θα κυμανθεί από τους 5 έως τους 18oC με τον ήλιο όμως να μας ζεσταίνει τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι...
Στην υπόλοιπη Ελλάδα
Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015. Νωρίς το πρωί στα ορεινά, στα ημιορεινά και στη Δυτική Μακεδονία θα εκδηλωθεί παγετός.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 17 στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 5 έως 19 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 8 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 11 έως 19 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.
Οι άνεμοι στο Βορειοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βορειοδυτικές μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά στα δυτικά και νότια πελάγη σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ.
Πολύ καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις και αρκετή ψύχρα νωρίς το πρωί, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 5 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ.
Παροδικές νεφώσεις και αρκετό κρύο νωρίς το πρωί, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. (meteo.gr)

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...