Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Μπελερίν: Θα αποκλείσουμε τον Ολυμπιακό

Μπελερίν: Θα αποκλείσουμε τον Ολυμπιακό

«Θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση»



Σίγουρος ότι η Άρσεναλ θα πάρει την πρόκριση μέσα στο «Καραϊσκάκης» εμφανίστηκε ο Έκτορ Μπελερίν. Ο Ισπανός αμυντικός της αγγλικής ομάδας εξέφρασε την πίστη και την αποφασιστικότητα των Λονδρέζων για την επιτυχία τους μέσα στο κάστρο του Ολυμπιακού.
Και δήλωσε ότι κλειδί για εκείνους είναι η κατοχή της μπάλας: «Έχουμε ήδη αποδείξει ότι είμαστε μία πολύ επικίνδυνη ομάδα όταν έχουμε την μπάλα στα πόδια μας. Αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε και κόντρα στον Ολυμπιακό: να έχουμε την κατοχή και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες.
Είμαι σίγουρος ότι θα σκοράρουμε και θα γυρίσουμε στην Αγγλία με τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό ότι η ομάδα το πιστεύει. Θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση. Ως παίκτες της Άρσεναλ γνωρίζουμε καλά ότι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε τη δουλειά», τόνισε ο Μπελερίν, δείχνοντας με ποια ψυχολογία έρχεται η Άρσεναλ στην Αθήνα για τη μεγάλη μάχη με τον Ολυμπιακό.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...