Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Ηλεία: Σχεδόν αίθριος καιρός και άνομβρη η νέα εβδομάδα


autumn_sun
Με νεφώσεις τοπικά αυξημένες αλλά χωρίς βροχές ξεκινά η νέα εβδομάδα στην Ηλεία. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή και προς το Σαββατοκύριακο, πιθανότατα να αλλάξει το προφίλ του καιρού. Το κρύο θα συνεχιστεί τη νύχτα και νωρίς το πρωί τσουχτερό και πιο έντονο στις ορεινές περιοχές του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 5 έως τους 17oC, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι από βόρειες διευθύνσεις.


Στην υπόλοιπη Ελλάδα
Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στο Ιόνιο, στα ανατολικά ηπειρωτικά και στην Κρήτη, και τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά, περιμένουμε τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015. Νωρίς το πρωί στα ορεινά, στα ημιορεινά και στη Δυτική Μακεδονία θα εκδηλωθεί παγετός.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 12 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 0 έως 15 στη Βόρεια Ελλάδα, από 1 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 5 έως 19 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 6 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 9 έως 18 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και τοπικά κατά περιόδους ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και στα ανοικτά μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες κατά περιόδους στα βόρεια και ανατολικά, και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά μέτριοι 5 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις, με αρκετό κρύο και τοπικές ομίχλες νωρίς το πρωί, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...