Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας



Την τσάντα με το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ και το κινητό της τηλέφωνο, αφαίρεσαν ανήλικα Ρομά, από 69χρονη, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο. Με τη μέθοδο της
απασχόλησης, τρία ανήλικα Ρομά, άνοιξαν την πόρτα του συνοδηγού του οχήματος της 69χρονης και χωρίς να το αντιληφθεί, της πήραν την τσάντα.
Λίγη ώρα αργότερα, Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν την τσάντα - από την οποία έλειπαν 40 ευρώ και το κινητό -  και την παρέδωσαν στην κάτοχο, ενώ συνέλαβαν και έναν 12χρονο.
Άφαντο έγινε το Ι.Χ φορτηγό 47χρονης από το Παλαιοχώρι. Η κάτοχος κατήγγειλε την κλοπή του οχήματος, έξω από τα εξοχικό της στην Μπούκα Παλαιοχωρίου, η οποία υπολογίζεται ότι σημειώθηκε από την προηγούμενη Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, μέχρι και χθες το μεσημέρι.
Νέο περιστατικό πυρκαγιάς σε σκουπίδια, αντιμετώπισε χθες το πρωί η Π.Υ Πύργου, στην περιοχή της Κάστας Κατακόλου. Η επέμβαση των πυροσβεστών ήταν άμεση και η πυρκαγιά σβήστηκε πριν πάρει διαστάσεις.

Ν.Σ
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...