Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Λεχαινά: Χαμόγελα και αισιοδοξία από τους νέους πλέον φοιτητές


LEX_5

Εκδήλωση βράβευσης επιτυχόντων μαθητών σε ΑΕΙ - ΤΕΙ από το δήμο Λεχαινών

Με χαρά και αισιοδοξία πλημμύρισε την Δευτέρα το βράδυ το κινηματοθέατρο ΑΣΤΡΟΝ στα Λεχαινά, όπου ο δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης βράβευσε όπως κάθε χρόνο, τους επιτυχόντες μαθητές του δήμου- και σημερινούς πλέον φοιτητές- στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Οι νέοι φοιτητές παρέλαβαν τους επαίνους τους από τα χέρια των εκπροσώπων της δημοτικής αρχής αλλά και της Εκκλησίας, των βουλευτών που παρευρέθηκαν και των τοπικών αρχών. Περήφανοι και οι γονείς για α βλαστάρια τους που κατέκτησαν το δικό τους όνειρο, αφού οι κόποι, οι δικοί τους και των παιδιών τους έπιασαν τόπο.
Στην εκδήλωση βράβευσης παρευρέθηκαν εκ μέρους της Ι. Μητρόπολης Ηλείας ο Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος, οι βουλευτές Ηλείας Μάκης Μπαλαούρας και Γιάννης Κουτσούκος, ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ, ο δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Άννα Γεωργιοπούλου, ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Μίγκος, ο πρόεδρος της Δ.Ε Λεχαινών Γ. Γαλάτης κ.α καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών. Παραδίδοντας τον πρώτο έπαινο σε επιτυχόντα μαθητή, ο Επίσκοπος Ωλένης μαζί με τις ευχές του για υγεία, προκοπή και καλή σταδιοδρομία, τους κάλεσε όταν τελειώσουν τις σπουδές τους να επιστρέψουν εδώ, στην Ηλεία, στον τόπο τους και να δραστηριοποιηθούν γιατί έχουμε ανάγκη από «καλά μυαλά» που σήμερα φεύγουν στο εξωτερικό και  που μπορούν να βοηθήσουν στην πρόοδο και την ανάπτυξη του νομού. Λίγα λόγια από καρδιάς είπαν και οι δύο βουλευτές που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, ο κ. Γ. Κουτσούκος τους ευχήθηκε πάντα να προοδεύουν ενώ ο κ. Μ. Μπαλαούρας τόνισε ότι κάποτε η Ηλεία κρατούσε τα σκήπτρα στην Επιστήμη και τη Λογοτεχνία και σήμερα διατηρεί το αρνητικό ρεκόρ των περισσότερων αναλφάβητων. Ο δήμαρχος κ. Ν. Μοράντ, από την πλευρά του ανέφερε ότι η επιτυχία όλων αυτών των νεών ανθρώπων που είναι το μέλλον του τόπου, μας κάνει όλους υπερήφανους. Η βραδιά έκλεισε με την απονομή των επαίνων σε όλους τους νέους φοιτητές μέσα σε παρατεταμένα χειροκροτήματα.
LEX 4

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...